Ελλάδα

Πάει Κούμπαν ο Καλάθης!

Τη μεταγραφή του Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό στη Λοκομοτίβ Κούμπαν προανήγγειλε μέσω twitter ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας. Συγκεκριμένα ο Αντρέι Βεντίσεφ έγραψε πως ο γκαρντ του «τριφυλλιού» είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Στο 1,4 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας η αποζημίωση του παίκτη.

Τη μεταγραφή του Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό στη Λοκομοτίβ Κούμπαν προανήγγειλε μέσω twitter ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας. Συγκεκριμένα ο Αντρέι Βεντίσεφ έγραψε πως ο γκαρντ του «τριφυλλιού» είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

«Ο Νικ Καλάθης του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι είναι έτοιμος να υπογράψει. Τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι μαζί μας, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη και είμαι πολύ ευχαριστημένος», ήταν το tweet του Βεντίσεφ και πλέον απομένει το να αποδειχθεί αν πρόκειται για γεγονός ή ευσεβή πόθο των Ρώσων.


Πάντως, το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ για τον διεθνή Έλληνα πλέι μέικερ είναι γνωστό εδώ και καιρό, αν και από το περιβάλλον του παίκτη είχε γίνει γνωστό πως προτεραιότητά του είναι το NBA και συγκεκριμένα οι Ντάλας Μάβερικς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καλάθης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 1,4 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x