Stoiximan Super League

Όχι όπως πέρυσι…

Το ταχύτερο δυνατό επιθυμεί να σχηματιστεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη σεζόν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θέλει επ’ ουδενί να επαναληφθούν τα περσινά, όταν οι νεοαποκτηθέντες ενσωματώθηκαν αργά στην προετοιμασία της ομάδας, με συνέπεια αυτή να εμφανιστεί ανέτοιμη στην Ευρώπη. Αγωνία για τον Λέτο.

Το ταχύτερο δυνατό επιθυμεί να σχηματιστεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη σεζόν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θέλει επ’ ουδενί να επαναληφθούν τα περσινά, όταν οι νεοαποκτηθέντες ενσωματώθηκαν αργά στην προετοιμασία της ομάδας, με συνέπεια αυτή να εμφανιστεί ανέτοιμη στα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League και του Europa League, αποχαιρετώντας πρόωρα την Ευρώπη.

Η προετοιμασία των «πράσινων» για τη νέα σεζόν αρχίζει στις 7 ή 8 Ιουλίου και ο 66χρονος τεχνικός θέλει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει, καθώς στις 31 Ιουλίου ή την 1η Αυγούστου θα γίνει το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.


Στις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, θα πρέπει να τακτοποιηθούν αρκετές εκκρεμότητες που αφορούν το ρόστερ. Σίγουρα παρελθόν αποτελούν οι Κλέιτον, Σιμάο, Καντέ, Μπιέρσμιρ και πιθανώς οι Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος. Υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας με Σπυρόπουλο, Σαριέγκι και Καραγκούνη, όπως και με τον δανεικό Κουίνσι, ενώ είναι άγνωστο αν θα δεχτούν μείωση συμβολαίου οι Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης και Λέτο.

Πρώτο μέλημα είναι να ξεκαθαρίσει η εικόνα για το μέλλον των παικτών που υπήρχαν και φέτος στο ρόστερ, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν, θα γίνουν και οι μεταγραφικές κινήσεις. Τουλάχιστον ένας αμυντικός, μέσος και επιθετικός είναι οι προτεραιότητες για τη μεταγραφική ενίσχυση, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει ήδη στο μυαλό του αρκετές περιπτώσεις παικτών, κυρίως από την πορτογαλική αγορά.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση αναζητεί πόρους, κατά βάση από χορηγίες, για να ικανοποιήσει τις εισηγήσεις του προπονητή. Άλλωστε χρήματα από το εγχείρημα της λαϊκής βάσης θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ από τον Ιούλιο και μετά.

Υπογράφει ο Φερέιρα, ξεκαθαρίζει για Λέτο

Την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να βάλει αύριο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Την Τρίτη αναμένονται οι ανακοινώσεις, ενώ στα τέλη του μήνα θα έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τους διοικούντες, αν και ήδη βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή μαζί τους για το σχεδιασμό της ομάδας.

Στο μεταξύ, αύριο μεταβαίνει στην Μπολόνια ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας, για να συζητήσει με τους γιατρούς που παρακολουθούν τον Σεμπαστιάν Λέτο πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του στο γόνατο. Ο Αργεντινός επιθετικός αισθάνεται καλύτερα μετά τη θεραπεία που ακολουθεί, αλλά δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις και οι πιθανότητες να χειρουργηθεί ή να αντιμετωπίσει το πρόβλημα συντηρητικά με κίνδυνο να τεθεί ξανά νοκ άουτ, είναι μοιρασμένες. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση, αφού θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης, ενώ θα εκμηδενιστούν οι πιθανότητες να πάρει μεταγραφή στο εγγύς μέλλον.

* Στο κλαμπ των παντρεμένων περνά σήμερα ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Ρενέ, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x