Euroleague

Λόγκαν: «Θα μιλήσω το καλοκαίρι με τον Μπλατ»

Την πρόθεση να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την επόμενη σεζόν, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Λόγκαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε το «eurobasket.com». Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως το καλοκαίρι αναμένεται να συζητήσει με τον Ντέιβιντ Μπλατ, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια αναφορικά με τις προπονητικές του ικανότητες.

Την πρόθεση να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την επόμενη σεζόν, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Λόγκαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε το «eurobasket.com».

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως το καλοκαίρι αναμένεται να συζητήσει με τον Ντέιβιντ Μπλατ, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια αναφορικά με τις προπονητικές του ικανότητες.

«Προσπάθησα να πάω στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με ήθελαν τότε αλλά η Κάχα Λαμποράλ δεν με άφηνε να φύγω, γι’ αυτό παρέμεινα στην Ισπανία», δήλωσε ο Ντέιβιντ Λόγκαν σχετικά με το πρώτο ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ το περασμένο καλοκαίρι και πρόσθεσε: «Οι περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκας ήταν κοντά σε μένα, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον, γι’ αυτό πίεσα, ώστε να αποχωρήσω και να πάω στην Ελλάδα».

Ωστόσο, οι φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται ξανά στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, επανήλθαν, με τον Αμερικανό να δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Ισραήλ: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά θα το κάνω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πιστεύω πως μπορώ να συνεισφέρω αρκετά στο σύστημά του. Μου αρέσει ο τρόπος που παρατάσσει την ομάδα του ο Μπλατ, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο Final 4 και δεν με απασχολεί η επόμενη χρονιά».

Τέλος, για τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ τόνισε: «Έχουμε παίξει ήδη δύο φορές φέτος και μάθαμε αρκετά από τις δύο ήττες. Τώρα, η νίκη εξαρτάται στο ποιος το θέλει περισσότερο. Όλοι είναι “πεινασμένοι”. Το ερώτημα είναι ποιος θα εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, ώστε να φτάσει στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x