Ευρώπη

Τέλος πριν καν… παίξει ο Μπούλοκ!

Πρόωρο τέλος είχε το πέρασμα του Λουίς Μπούλοκ από την Εστουδιάντες. Οι «φοιτητές» απέκτησαν τον έμπειρο γκαρντ, προκειμένου να τους βοηθήσει στη μάχη για την παραμονή, ωστόσο στην πρώτη του προπόνηση τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους.

Πρόωρο τέλος είχε το πέρασμα του Λουίς Μπούλοκ από την Εστουδιάντες.

Οι «φοιτητές» απέκτησαν τον έμπειρο γκαρντ, προκειμένου να τους βοηθήσει στη μάχη για την παραμονή, ωστόσο στην πρώτη του προπόνηση τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο τραυματισμός του Μπούλοκ αναμένεται να τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον 15 μέρες, ενώ μετρούσε μόλις μία εβδομάδα στην Εστουδιάντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x