Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν τελικά την Πέμπτη στον ΠΑΣ με τον Ηλία Κώτσιο. Η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε την ίδια μέρα ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» βγήκε «καθαρή» και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Ο Κώτσιος, σε μια άσκηση της προπόνησης της ημέρας, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο από το ιατρικό επιτελείο να υποβληθεί σε εξετάσεις. Πλέον, ο παίκτης θα εξεταστεί την Παρασκευή από τον ορθοπεδικό των Ηπειρωτών, τον Σπύρο Σιαράβα.
Στα αγωνιστικά, με ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων συνεχίστηκε η προετοιμασία, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Πατσατζόγλου ακολούθησε μόνο τρέξιμο, αφού ήταν κρυωμένος. Από την Παρασκευή, αναμένεται να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.
Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 17:00.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






