Η Άρτεμις δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α1 βόλεϊ των γυναικών μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των θέσεων 7-12. Όμως, οι Κορυδαλλιώτισσες δεν πτοούνται από όλα αυτά, όπως φάνηκε από τη δήλωση του πρόεδρου του συλλόγου, Γιώργου Σαραντέα, ο οποίος τόνισε πως οι εμπειρίες και τα συμπεράσματα από τη φετινή πορεία στη μεγάλη κατηγορία θα χρησιμοποιηθούν κατάλληλα για το μέλλον, ενώ ευχαρίστησε και συγχάρηκε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, όπως και όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν φέτος με τη φανέλα της Αρτέμιδος.
Αναλυτικά, η δήλωση:
«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούμε στην κατηγορία, παρά τα όποια προβλήματα είχαμε, όμως οι νίκες που κάναμε απέναντι σε ισοδύναμες με εμάς ομάδες δεν ήταν αρκετές, αλλά και κάποιοι βαθμοί που αδικαιολόγητα χάσαμε μέσα στη χρονιά, μας οδηγούν στην Α2. Η ομάδα από αύριο ξεκινάει τον προγραμματισμό της σε νέα βάση, στοχεύοντας να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις εμπειρίες και τα συμπεράσματα που αποκόμισε όλη αυτή τη χρονιά, αγωνιστικά και μη. Συγχαίρουμε όλες τις ομάδες που κατάφεραν, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία και τους ευχόμαστε να κινούνται με γνώμονα το καλό του αθλήματος.
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Ζουπάνο, που δέχτηκε να αναλάβει το γυναικείο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ομάδας, μετά την αποχώρηση του κ. Αποστολογιωργάκη. Να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες που έκαναν μεγάλη υπομονή και θυσίες για το καλό της ομάδας, τους συνεργάτες μας σε κάθε πόστο, εντός και εκτός γηπέδου και, βέβαια, τον κόσμο που μας πίστεψε και μας στηρίζει σε αυτό μας το ταξίδι από το 2006 μέχρι σήμερα. Καλή ξεκούραση σε όλους και θα έχετε σύντομα νέα μας».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.