Τηλεφωνική επικοινωνία έχει ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα στον Νίκο Μάλλιαρη.
Πρόκειται για Έλληνα οπαδό της καταλανικής ομάδας, ο οποίος στις 24 Ιουνίου θα ιδρύσει επίσημο σύνδεσμο στην Κρήτη. Ο κ. Μάλλιαρης κατάφερε να μιλήσει με τον 41χρονο τεχνικό μέσω της «Sport», η οποία και δημοσίευσε τον διάλογο των δύο ανδρών.
Μάλιστα, η καταλανική εφημερίδα γράφει ότι ο Έλληνας οπαδός είναι από τα 165.000 μέλη της Μπάρτσα, ενώ είναι ένας άνθρωπος με κουλτούρα γύρω από το ποδόσφαιρο.
Ο Γκουαρντιόλα φάνηκε ενημερωμένος για την κατάσταση στην Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Ξέρω την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, μιλάω συχνά με τον Βαλβέρδε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Γνωρίζω καλά τον Δέλλα, είχαμε παίξει μαζί στη Ρόμα. Ξέρω ακόμα τον Καραγκούνη, αλλά και τον Νικολαΐδη, που είχε παίξει στην Ατλέτικο. Η Ελλάδα του 2004 ήταν έκπληξη για όλους, αλλά είχε και συνέχεια».
Καταλήγοντας, ο Καταλανός προπονητής εξήγησε τον λόγο που δεν υπογράφει για περισσότερο από ένα χρόνο: «Υπογράφω μονοετή συμβόλαια, γιατί δεν μου αρέσουν οι πολυετείς δεσμεύσεις...».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.