Ελλάδα

Πρόστιμο για Μαρούσι

Με χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικό δικαστής του ΕΣΑΚΕ το Μαρούσι για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της. Έγγραφη σύσταση στον Ολυμπιακό για το ματς με το Περιστέρι.

Με χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικό δικαστής του ΕΣΑΚΕ το Μαρούσι για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της.

Έγγραφη σύσταση στον Ολυμπιακό για το ματς με το Περιστέρι.


Αναλυτικά:


14/09-02-2012 ΜΑΡΟΥΣΙ

1) Απαλλάσσει την Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 37 περί μη καταβολής των αμοιβών στους διαιτητές του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ της 4-2-2012 και

2) Επιβάλλει στην Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα, χρηματικό πρόστιμο 600,00€, για τον ως άνω αγώνα.


13/09-02-2012 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στο Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 4-2-2012.


12/09-02-2012 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Απαλλάσσει την Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 37 περί μη καταβολής των αμοιβών και εξόδων στους διαιτητές του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 4-2-2012.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x