Τους λόγους που αποφάσισε να παραμείνει στον Άρη, παρά την αρχική του πρόθεση να αποχωρήσει λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν, εξήγησε στους συμπατριώτες του ο Μίχαλ Πρόμπιερζ.
«Ο πρόεδρος μού παρουσίασε ένα πλάνο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ομάδας και με έπεισε. Έτσι αποφάσισα να μείνω. Πριν δύο μήνες με εμπιστεύτηκαν και τώρα τους εμπιστεύομαι κι εγώ», δήλωσε ο Πολωνός τεχνικός.
Παράλληλα τόνισε πως «…πρόσφατα κυκλοφόρησε πως μείναμε στα αποδυτήρια για να αποφύγουμε τις αντιδράσεις των οπαδών μετά από έναν αγώνα. Είναι ψέματα. Πάντα φεύγουμε από το γήπεδο μία ώρα μετά τον αγώνα».
Ερωτηθείς αν ήταν δύσκολο για τον ίδιο να περιθωριοποιήσει τον Νέρι Καστίγιο, απάντησε: «Όχι, είναι εύκολο όταν σε στηρίζει η ομάδα. Ο Καστίγιο προπονείται με τη δεύτερη ομάδα μαζί με άλλους πέντε παίκτες. Είναι θέμα της διοίκησης πλέον να βρει μία λύση για το θέμα».
Τέλος, για την επιλογή του να εργαστεί εκτός συνόρων, είπε: «Ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό. Αν δεν υπήρχε η κρίση, ίσως να μην πήγαινα ποτέ στον Άρη. Υπάρχουν προβλήματα και στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση της ομάδας με επέλεξε γιατί δεν μπορούσε να προσλάβει κάποιον ακριβό προπονητή με μεγάλο όνομα. Δεν θα πρέπει να έχουμε κόμπλεξ στην Πολωνία. Οι Πολωνοί προπονητές δεν είναι κακοί».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.