Stoiximan Super League

Καλού: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά…»

Την αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του έκανε ο Σάλομον Καλού. Ο Ιβοριανός επιθετικός, παράλληλα, δήλωσε άγνοια για τα περί πρότασης της Μαρσέιγ. «Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για μένα, αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι να παίξω στην Ελλάδα», δήλωσε ο άσος της Τσέλσι.

Την αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του έκανε ο Σάλομον Καλού. Ο Ιβοριανός επιθετικός, παράλληλα, δήλωσε άγνοια για τα περί πρότασης της Μαρσέιγ.

«Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για μένα, αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι να παίξω στην Ελλάδα», δήλωσε ο άσος της Τσέλσι. «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα πάνω στις φήμες για τη Μαρσέιγ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω όλο και περισσότερο».


Ο 26χρονος φορ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Φέτος έχει μόλις έξι συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «μπλε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x