Τα καλύτερα λόγια είπε για τον Πανιώνιο ο Σούλης Μαρκόπουλος.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε πως οι «κυανέρυθροι» διαθέτουν το καλύτερο ρόστερ στην Α1, μετά τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει οι παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά.
«Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με πολύ δυνατό ρόστερ, ίσως από τα δυνατότερα ρόστερ στο πρωτάθλημα μετά τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Έχουν διατηρήσει μεγάλο μέρος του ρόστερ τους από την περσινή περίοδο, το οποίο βοηθάει πάρα πολύ το στυλ παιχνιδιού τους γιατί έχουν καλή χημεία και μπορούν να εφαρμόζουν με άνεση τα συστήματά τους. Υπάρχει επίσης βάθος ρόστερ τόσο στους ψηλούς όσο και στους περιφερειακούς και είναι η ομάδα που εφαρμόζει το παιχνίδι της πλήρως επί σαράντα λεπτά, κάτι που σημαίνει πως αν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά και να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και όχι να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το δικό τους ρυθμό», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.
Με τη σειρά του, ο Γιάννης Καλαμπόκης είπε: «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που φέτος έχουν υψηλούς στόχους. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με δύο ήττες, αλλά ακολούθησε η νίκη μας επί του Ηλυσιακού και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, με νικηφόρα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι το Σάββατο θα μπορέσουμε να δείξουμε στο γήπεδο όλα όσα κάνουμε στη διάρκεια όλης της εβδομάδας στις προπονήσεις, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα την οποία σεβόμαστε. Ο Πανιώνιος προσπαθεί να παίξει γρήγορα και να τρέξει μέσα στο παιχνίδι κι αυτός είναι ένας τομέας τον οποίο πρέπει να ελέγξουμε με την παρουσία μας στον αγώνα. Δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε από τον ρυθμό τους, αλλά να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι που ελπίζουμε ότι θα μας δώσει και την νίκη στο τέλος. Στην άμυνα, χρειάζεται πολύ υψηλός βαθμός συγκέντρωσης και στην επίθεση να είμαστε ομαδικοί, όπως κάναμε και στο τελευταίο παιχνίδι για να βρούμε διάφορους τρόπους να σκοράρουμε και να εκδηλώσουμε τις επιθέσεις μας».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






