Stoiximan Super League

Ο Μάρκο βούλιαξε το «καραβάκι»!

Με το δεύτερο γκολ του Μαρκόφσκι στη φετινή Σούπερ Λίγκα, η Ξάνθη νίκησε 1-0 την Κέρκυρα και την άφησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παράλληλα οι «Φαίακες» έμειναν χωρίς νίκη για έβδομο αγώνα. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι.

Με το δεύτερο γκολ του Μαρκόφσκι στη φετινή Σούπερ Λίγκα, η Ξάνθη νίκησε 1-0 την Κέρκυρα και την άφησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Παράλληλα οι «Φαίακες» έμειναν χωρίς νίκη για έβδομο αγώνα.

Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι.

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη και παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά, λόγω σωστής αποβολή του Ντάνι δεν απειλήθηκε ουσιαστικά.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και πάλι ο Μπάντοβιτς αφού η ομάδα του παρουσιάστηκε και πάλι με πολλά προβλήματα.



Με την ίδια λογική παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. 4-5-1 η διάταξη με τους γηπεδούχους να κυνηγάνε από νωρίς το γκολ. Η τριάδα του κέντρου για τους γηπεδούχους ήταν σε μεγάλα κέφια και οι Πόι, Μαρσελίνιο και Βλαχοδήμος κυκλοφορούσαν χωρίς ιδιαίτερη πίεση την μπάλα και έφταναν με ευκολία στην περιοχή της Κέρκυρας.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τον Μαρσελίνιο μόλις στο έκτο λεπτό και ακολούθησε μετά από δύο λεπτά το μοναδικό τετ α τετ του Βλαχοδήμου. Ο Πόι έκανε την ατομική ενέργεια την κατάλληλη στιγμή πέρασε την μπάλα στο νεαρό μέσο, ο οποίος ήταν αμαρκάριστός μέσα στην περιοχή όμως το πλασέ που δοκίμασε έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά άουτ.

Το πρώτο τέταρτο ανήκε στους γηπεδούχους όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο και στο δεκάλεπτο που ακολούθησε είχαν καλές στιγμές για να προηγηθούν. Μέχρι το 25΄ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή κυκλοφορία, όμως από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι απέκτησε και πάλι ελληνικό ρυθμό.

Δεν δημιουργήθηκαν σημαντικές ευκαιρίες και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού μόλις στο 49΄ο Μαρκόφσκι έπιασε την άμυνα της Κέρκυρας στον ύπνο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβις, ανακουφίζοντας τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να σκοράρει στις ευκαιρίες του πρώτου μέρους.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και οι δύο ομάδες είχαν πολλές λάθος επιλογές στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα το κακό παιχνίδι. Στο 63΄ο Ντάνι αντίκρισε σωστά δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του Ουζουνίδη με δέκα.

Από εκεί και πέρα η Κέρκυρα πίεσε αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.





SKODA Ξάνθη ( Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Μπέρτος, Βάλλας, Στάσιακ, Κομεσίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Πόι (85΄ Καζάκης), Μαρσελίνιο (59΄ Μάνταλος), Μαρκόφσκι (68΄ Φλίσκας)

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Ντίκα, Μπαξεβανίδης

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Γραμμόζης, Χαμπλ (56΄ Μετίν), Οσμάν, Καλαντζής, Αγρίτης (71΄ Μπάρκογλου), Ιωάννου (36΄Μαζνόφ)

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Λόβιν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Αναστασόπουλος (Αρκαδίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια



Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x