Παίκτης της Σιένα είναι κι επίσημα ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς. Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ υπέγραψε για το υπόλοιπο της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο με τους πρωταθλητές Ιταλίας.
Την τελευταία διετία ο 33χρονος άσος αγωνιζόταν στην Εφές Πίλσεν και την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Ευρωλίγκας για τρίτη φορά στην καριέρα του με 17,2 πόντους κατά μέσο όρο.
Αντίθετα, μέρες μετρά ο Ντεχουάν Σάμερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και ο πρόεδρος της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι τόνισε πως «... σύντομα θα αποφασίσουμε και δεν θα σταματήσουμε στην προσθήκη του Ρακότσεβιτς».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






