Stoiximan Super League

Εργοτέλης-Άρης 1-1 (Τελικό)

Συγκλονιστικό φινάλε στην αναμέτρηση στο Παγκρήτιο, με τον Εργοτέλη να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας. Με τέρμα του Σανκαρέ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν. Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Μπούντιμιρ. Παρακολουθήσατε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr

Συγκλονιστικό φινάλε στην αναμέτρηση στο Παγκρήτιο, με τον Εργοτέλη να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Με τέρμα του Σανκαρέ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν. Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Μπούντιμιρ. Παρακολουθήσατε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.





Εργοτέλης

Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί θέλει ο Εργοτέλης, ο οποίος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές απέχει από το... τρίποντο της νίκης.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, λογω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, βοήθησε τους Κρητικούς, αφού πλέον ο Νίκος Καραγεωργίου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Λεάλ και Ολίσε ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν, ενώ και ο Φραγκουλάκης έχει αναρρώσει πλήρως από το κρυολόγημα που τον ταλαιπώρησε.

Συνεπώς, ο Καβαλιώτης τεχνικός μετά από τρεις αγωνιστικές μπορεί να παρατάξει την ομάδα, όπως θέλει χωρίς να πρέπει να λύσει το κουίζ, των απουσιών.

Όσον αφορά στο σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η ομάδα, ο Καραγεωργίου φαίνεται πως θα επιμείνει στο 4-3-3, με τους Πίρσον, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Γιοβάνοβιτς και Βίσιο να αποτελούν την αμυντική γραμμή, τους Σίλβα Ζούνιορ και Ολίσε ή Μπέτο τη μεσαία, ενώ στις πτέρυγες και στην κορυφή αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Λεάλ, Κουτσιανικούλης και Μπούντιμιρ.

Αποστολή: Καβουσάκης, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Νταντόμο και Καρέλης.

Άρης

Έχει καταντήσει κουραστικό, αλλά παραμένει η αλήθεια. Ο Άρης «καίγεται» για το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν, ώστε να αφήσει πίσω το απογοητευτικό ξεκίνημα, να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του στην βαθμολογία και να διώξει τα… μαύρα σύννεφα από πάνω του.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες θα προσπαθήσει να επιτύχει τον στόχο μόνο ιδανικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Με την διακοπή να μην επιτρέπει στην ομάδα να βρει ρυθμό, την ψυχολογία έτσι κι αλλιώς πεσμένη, την… θηλιά να «σφίγγει» όλο και πιο σφιχτά στον λαιμό από το άγχος για θετικό αποτέλεσμα και τις απουσίες να αυξάνονται με… γεωμετρική πρόοδο.

Έτσι, με δεδομένες τις απουσίες των Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Τόχα, Βράνιες και Γκαρσία οι «κίτρινοι» θα «κυνηγήσουν» το «διπλό» με το εξής σχήμα: Με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, δεξιά στην άμυνα τον Παπαστεριανό, αριστερά τον Μίσελ, στο κέντρο τον Σανκαρέ με παρτενέρ τον Ντίκο (αουτσάιντερ ο Λαζαρίδης), στα χαφ τον Φατί με τον Πρίττα, πιο μπροστά τον Καπετάνο, στα άκρα τους Ούμπιντες, Ακόστα και στην επίθεση τον Ιάκομπ.

Αποστολή: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Φατί, Καπετάνος, Ούμπιντες, Ακόστα, Iάκομπ, Τριανταφυλλάκος, Πορτίγια, Καζναφέρης και Τοπούζης.

Προϊστορία:

2004-2005: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ, 1-1
2005-2006: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ, 0-1
2006-2007: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ, 0-1
2007-2008: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ, 3-0
2009-2010: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ, 0-0
2010-2011: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ, 0-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x