Europa League

Ξανανέβηκε… στην κορυφή η Σάμροκ

Με γκολ του Σέπαρντ στο 89', η Σάμροκ Ρόβερς νίκησε 2-1 την Μπρέι στην ομώνυμη ιρλανδική πόλη και «σκαρφάλωσε» -και πάλι- στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ (στις 20 Οκτωβρίου, στην Τούμπα) στο Europa League είχε προηγηθεί στο σκορ με τον ίδιο παίκτη, μόλις, στο 7', ισοφαρίστηκε από τον Ντέμπσεϊ στο 64', αλλά, τελικά, αν και… αγχώθηκε, έφυγε με το «διπλό».

Με γκολ του Σέπαρντ στο 89', η Σάμροκ Ρόβερς νίκησε 2-1 την Μπρέι στην ομώνυμη ιρλανδική πόλη και «σκαρφάλωσε» -και πάλι- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ (στις 20 Οκτωβρίου, στην Τούμπα) στο Europa League είχε προηγηθεί στο σκορ με τον ίδιο παίκτη, μόλις, στο 7', ισοφαρίστηκε από τον Ντέμπσεϊ στο 64', αλλά, τελικά, αν και… αγχώθηκε, έφυγε με το «διπλό».


Η ομάδα του Δουβλίνου έφτασε τους 68 βαθμούς (σε 33 ματς), ενώ 67 έχει η Σλίγκο Ρόβερς (σε 34).

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x