Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Κυριαρχία Nova σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League!

Αν η απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ για την βασική επιλογή της Τετάρτης ήταν αναμενόμενη, κάτι που το έχουμε προβλέψει εδώ και μέρες, η έκπληξη προκύπτει απ' την επικράτηση στον σχετικό διαγωνισμό της ΤΕΑΜ της Nova, όχι μόνο για το Τσάμπιονς Λιγκ της Τρίτης, αλλά και για το μεγάλο μέρος του Europa League της Πέμπτης...

Τα πήρε (σχεδόν) όλα

Πιο συγκεκριμένα, η Nova απέκτησε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα δικαιωματα του Τσάμπιονς Λιγκ για την Τρίτη, μέσα στα οποία περιλαμβάνονται και τα highlights που δεν θα τα έχει (για την συγκεκριμένη μέρα) η ΕΡΤ (θα δείχνει μόνο της Τετάρτης). Το συνδρομητικό, δηλαδή, γίνεται κυρίαρχο για όλη την Τριτη, ενώ θα έχει και μέρος της Τετάρτης (δεν θα έχει μόνο το παιχνίδι που θα δείχνει η ΝΕΤ).

Το συνδρομητικό της Κάντζας απέκτησε και τα δικαιώματα του μεγαλύτερου "πακέτου" του Europa League της Πέμπτης, εκεί που ο ΟΤΕ φαινοταν ως το απόλυτο φαβορί. Το ένα παιχνίδι του Europa League που θα μεταδίδεται σε ελεύθερης εμβέλειας κανάλι, θα το εχει μάλλον ο ΑΝΤ1, αν και γι' αυτό δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση (ακόμα) απ' την ΟΥΕΦΑ.

Η κόντρα "Αθλητικής Κυριακής" και "ΣΚΑΙ Γκολ"
Τι έγινε στην (πρώτη για την τρέχουσα σεζόν) κόντρα τηλεθέασης ανάμεαα στην "Αθλητική Κυριακή" της ΝΕΤ και το "ΣΚΑΙ Γκολ" του ΣΚΑΙ, την Κυριακή το βράδυ; Έχουμε και λέμε, λοιπον: Η μεν "Αθλητική Κυριακή" σημειωσε μέση τηλεθέαση 3% με 8.3%, ενώ το "ΣΚΑΙ Γκολ" κατέγραψε 2.5% με 5.9%.

Η "Δίκη" στον ΣΚΑΪ με Τσακογιάννη
Για πρώτη φορά θα μιλήσει δημοσίως μέσα από τη φυλακή ο Γιώργος Τσακογιάννης. Απόψε (μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα), στην τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάi", ο ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης θα δώσει αποκαλυπτική συνέντευξη και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα για τα στημένα ματς, τον παράνομο στοιχηματισμό και τις απειλές κατά Κούγια.

Η εκπομπή θα ασχοληθεί και με το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, με προσκεκλημένους τους Τάκη Γκώνια-Κώστα Ορφανό.
Στο studio για να συζητήσουν για τα νέα στοιχεία των στημένων αγώνων θα βρίσκονται ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς, ο δικηγόρος Ανδρ.Πάτσης, ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Π.Σταθάκης και ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ Αντ.Αντωνόπουλος.

Η εκπομπή για την ΕΡΤ την Παρασκευή απέναντι στην Εθνική
Στις 10 το βράδυ της Παρασκευής θα προβληθεί η ειδική εκπομπή για την ΕΡΤ. Απ' τη ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη και με έναν εκ των καλεσμένων τον Ηλία Μόσιαλο. Η εκπομπή, όμως, θα είναι απέναντι στον αγώνα της Εθνικής με την Κροατία που θα δείχνει το MEGA και γι' αυτό αποφασίστηκε να προβληθεί και σε "κονσέρβα" κάποια άλλη μέρα.

Μεγάλη τηλεθέαση στην πρεμιέρα οι "Πρωταγωνιστές"
Απίστευτα μεγάλη τηλεθέαση (για ντοκιμαντέρ) έκανε η πρεμιέρα των "Πρωταγωνιστών" στο MEGA (με τον Σταύρο Θεοδωράκη) που είδαν (κατά μέσο όρο) 900.000 κόσμου, με αντίστοιχα νούμερα 8.1% και 26.9% (25.8% στα νεανικά κοινά).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x