Stoiximan Super League

ΠΑΣ έστω και έτσι!

Στη χειρότερή του εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε πολύ δύσκολα να πάρει τη νίκη 2-1 με αντίπαλο την Κέρκυρα. Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ δεν έπεισε σε κανένα σημείο του αγώνα, όμως πέτυχε αυτό που ήθελε σε μια αναμέτρηση από αυτές που χαρακτηρίζονται "εξάποντες" και άφησε στην τελευταία θέση την Κέρκυρα. Μπεσέρα και Τζημόπουλος τα γκολ των νικητών, ο Λαμπρόπουλος είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους.

Στη χειρότερή του εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε πολύ δύσκολα να πάρει τη νίκη 2-1 με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ δεν έπεισε σε κανένα σημείο του αγώνα, όμως πέτυχε αυτό που ήθελε σε μια αναμέτρηση από αυτές που χαρακτηρίζονται "εξάποντες" και άφησε στην τελευταία θέση την Κέρκυρα.

Μπεσέρα και Τζημόπουλος τα γκολ των νικητών, ο Λαμπρόπουλος είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους.



Με άκρως επιθετική διάθεση εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες. Το 4-3-3 επέλεξαν και οι δύο προπονητές, με τους Κυριάκο (για τον ΠΑΣ) και Γιάντση (για την Κέρκυρα) να κάνουν το ντεμπούτο τους στο αρχικό σχήμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο βρέθηκαν να προηγούνται.

Ο Γεωργίου έβγαλε την μπαλιά και ο Μπεσέρα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκαλίνοβιτς. Ο Αργεντινός ένα λεπτό πριν έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Τζημόπουλος τον έβγαλε σε θέση τετ α τετ, όμως η υπερβολική σιγουριά που έδειξε ο μέσος του ΠΑΣ δεν του επέτρεψε να σκοράρει.

Από εκεί και μετά, τα πράγματα έγιναν εύκολα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν να κυκλοφορούν την μπάλα και να ελέγχουν το ρυθμό. Οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας είχαν λάθος επιλογές και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή.

Από το 25ο λεπτό και μετά ο ρυθμός έπεσε και ο ΠΑΣ τελικά πλήρωσε την πολύ κακή εικόνα του. Η Κέρκυρα άρχισε να ξεθαρρεύει και στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε κατάφερε να σκοράρει. Ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 44ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα, καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Και το δεύτερο μέρος είχε την ίδια εικόνα, με την Κέρκυρα να βελτιώνει αισθητά την παρουσία της και να προσπαθεί να πετύχει το γκολ και τον ΠΑΣ να φαίνεται υπνωτισμένος. Ο Κηπουρός όμως ήταν σε καλή μέρα και κράτησε το 1-1. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε από πέρυσι η Κέρκυρα στις στημένες φάσεις έκανε και πάλι την εμφάνισή του. Στο 69΄ο Κυριάκος εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, οι αμυντικοί της Κέρκυρας είχαν αλλού το μυαλό τους και οΤζημόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάνοντας το 2-1.

Η Κέρκυρα πίεσε και πάλι μετά το γκολ για να ισοφαρίσει και η σημαντικότερη στιγμή της ήταν το δοκάρι του Μετίν στο 77΄. Παράλληλα ο Κηπουρός όποτε χρειάστηκε, όπως στη φάση του 79΄με τον Τούρκο μέσο να μην καταφέρνει να σκοράρει σε τετ α τετ, κράτησε το σκορ για την ομάδα του, η οποία έδειξε το χειρότερό της εαυτό αλλά και με τη βοήθεια της τύχης πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ διατήρησε το αήττητο στην έδρα του, από την άλλη η Κέρκυρα για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο έδειξε τα καλά της στοιχεία και στο διάστημα της διακοπής που ακολουθεί θα μπορέσει να δουλέψει ώστε να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή στη συνέχεια.

Παρακολουθήσατε σε real time την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr





ΠΑΣ Γιάννινα( Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι (46΄ Βίλα), Γεωργίου, Μπεσέρα (62΄ Κουέβας), Μπακαγιόκο (72΄ Κεϊτά)

Στον πάγκο: Ταμπάσης, Ντάσιος, Ζαϊρί, Πατσατζόγλου

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (61΄ Κοντοδήμος), Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Λόβιν (70΄Μετίν), Οσμάν, Λαμπρόπουλος, Καλαντζής, Γιάντσης (59΄ Ιωάννου) Μαζνόφ

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Χαμπλ, Μπάρκογλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»



Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x