Επικαιρότητα

Έδιωξαν τους τροϊκανούς από το υπουργείο Οικονομικών

Σκηνές απείρου κάλλους έζησαν νωρίτερα δύο χαμηλόβαθμα στελέχη που κατέφθασαν στο υπουργείο Οικονομικών για να συναντήσουν τον Ευ. Βενιζέλο.

Σκηνές απείρου κάλλους έζησαν νωρίτερα δύο χαμηλόβαθμα στελέχη που κατέφθασαν στο υπουργείο Οικονομικών για να συναντήσουν τον Ευ. Βενιζέλο.

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς το πρωί στο υπουργείο, αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που τους αναγκάζουν να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.


Μόλις αντιλήφθηκαν τους δύο τροϊκανούς άρχιζαν να τους φωνάζουν «Go,go!» ζητώντας τους να αποχωρήσουν.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, οι αξιωματούχοι έφυγαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο προαύλιο του κτιρίου και να εμποδίσουν τα στελέχη της τρόικας να εισέλθουν στο κτίριο για να συναντηθούν με τον Ευ. Βενιζέλο.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x