Ελλάδα

Νίκησε τον Πρωτέα στην Βούλα και έκλεισε τη σεζόν τρίτος ο Παναθηναϊκός

Κερδίζοντας μετά τη Λεωφόρο και στην Βούλα τον Πρωτέα Βούλας, 87-70, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την πορεία του στη φετινή Α1 Γυναικών με την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Την τρίτη θέση της Α1 Γυναικών κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε του Πρωτέα στην Βούλα με 87-70 και με 2-0 στη σειρά ολοκλήρωσε την πορεία του στο πρωτάθλημα. Παράλληλα εξασφάλισε την απευθείας θέση στους ομίλους του Eurocup.

Κορυφαία για την ομάδα της Σελέν Ερντέμ ήταν η Άντρια Τσβίτκοβιτς με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ η Λιλιάνα Καρακασίδου πρόσθεσε 17 και η Διονυσία Αλεξανδρή 14 πόντους. Η Ανίσα Τζορτζ είχε 21 και η Λαμπρινή Πολυμένη 16 πόντους για τον Πρωτέα, που κατετάγη τέταρτος.

Οι «πράσινες» είχαν τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όταν και έφτασαν να προηγούνται και με +13 (25-38). Οι γηπεδούχοι δεν κατέθεσαν τα όπλα, ωστόσο, και έφτασαν να προσπερνούν, 43-41, στα μισά της τρίτης περιόδου. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, αντέδρασε άμεσα και έκλεισε το δεκάλεπτο στο +6, 51-57. Στην τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενες δεν κινδύνεψαν καθόλου και διεύρυναν την υπέρ τους διαφορά.

Δεκάλεπτα: 15-21, 32-41, 51-57, 70-87

Δείτε εδώ την στατιστική του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x