Αγγλία

Το σπίτι των Χόμπιτ

Κόστισε μόλις 3.000 λίρες για να κατασκευαστεί, σκάφτηκε στην πλαγιά ενός λόφου και -άνετα- θα μπορούσε να το είχε επιλέξει ο Πίτερ Τζάκσον για το Lord of The Rings. Το england365.gr σας παρουσιάζει το σπίτι του Σάιμον Ντέιλ, στην Ουαλία. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κάπου στην Ουαλία, ζει ο Σάιμον Ντέιλ. Τα υπέρογκα χρέη προς τις τράπεζες έκαναν τον 32χρονο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Κόστισε μόλις 3.000 λίρες για να κατασκευαστεί, σκάφτηκε στην πλαγιά ενός λόφου και -άνετα- θα μπορούσε να το είχε επιλέξει ο Πίτερ Τζάκσον για το Lord of The Rings.

Το england365.gr σας παρουσιάζει το σπίτι του Σάιμον Ντέιλ, στην Ουαλία. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κάπου στην Ουαλία, ζει ο Σάιμον Ντέιλ. Τα υπέρογκα χρέη προς τις τράπεζες έκαναν τον 32χρονο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Διαβάστε περισσότερα στο www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x