Με πρώτο και βασικό μέλημα τη νίκη θα παραταχθεί απόψε απέναντι στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός στην OPAP Arena, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Ο Παναθηναϊκός πάει συσπειρωμένος στο ντέρμπι με στόχο τη νίκη, που δεν έχει πάρει ακόμη στην OPAP Arena. Η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση και με αναβαθμισμένο ρόστερ. Για μένα το κλειδί θα είναι να σκοράρει πρώτος, για να μεταφέρει την πίεση στην ΑΕΚ. Δεν θα παίξει φουλ επίθεση, αλλά θα έχει μια λογική όπως με τον ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη, χωρίς να είναι άσχημη και μια ισοπαλία, αφού θα έχει βγάλει δίχως ήττα μια ακόμη δύσκολη έδρα», σημείωσε.

Για την ενδεκάδα είπε: «Δεν έχω την αίσθηση πως θα αιφνιδιάσει ο Αλόνσο με τις επιλογές του. Η απουσία του Βαγιαννίδη από την αποστολή είναι μια τακτική επιλογή. Ο Μπάλντοκ θα είναι πιθανότατα βασικός. Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γέντβαϊ και Μλαντένοβιτς δεν αλλάζουν. Στο ‘6’ θα είναι ο Αράο, με τον Μαξίμοβιτς δίπλα του και μια θέση διεκδικούν Μπακασέτας και Ουναΐ, με τον δεύτερο να έχει προβάδισμα. Ο Ιωαννίδης θα είναι στην κορυφή και στα άκρα ο Τζούρισιτς έχει πιθανότητες να είναι βασικός αντί ενός εκ των Πελίστρι και Τετέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x