Ελλάδα

Όλα έτοιμα για τζάμπολ: Το preview από Νίκο Ζέρβα και Γιώργο Πετρίδη για το Super Cup!

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Super Cup στη Ρόδο, Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης μιλούν για τα όσα περιμένουν να δουν στη διοργάνωση που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν!

Μετά από ένα «γεμάτο» καλοκαίρι, η επίσημη σεζόν στο ελληνικό μπάσκετ ξεκινάει σήμερα (28/09) με το Super Cup να κάνει... τζάμπολ.

Η διοργάνωση που διεξάγεται στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο αρχίζει με τους δύο ημιτελικούς. Πρώτοι μπαίνουν στη «μάχη» οι Παναθηναϊκός AKTOR και Άρης (17:15, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr), ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Περιστερίου (20:45, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Για να... ζεσταθείτε ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων της χρονιάς, οι απεσταλμένοι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Ρόδο, Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης, κάνουν ένα αναλυτικό preview της διοργάνωσης και των όσων περιμένουμε να δούμε από τους δύο «μεγάλους».

Δείτε το βίντεο:

@sporfm946 Το preview Ζέρβα και Πετρίδη για το Super Cup που ξεκινά σήμερα #sporfm #supercup #panathinaikos #Olympiacos #greekbasketball ? πρωτότυπος ήχος sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x