Ευρώπη

Ακόμα δεν... έφυγε, και οδεύει ξανά προς Βίρτους ο Τζόρνταν Μίκι

Παρόλο που αποχώρησε στις αρχές του καλοκαιριού, ο Τζόρνταν Μίκι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Βίρτους Μπολόνια, η οποία αναζητά έναν ψηλό να αντικαταστήσει τον τραυματία Νταβόντε Κέικοκ.

Λίγο πριν την έναρξη της Ευρωλίγκας, η Βίρτους Μπολόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον τραυματισμό του Νταβόντε Κέικοκ, ο οποίος δεν αναμένεται να έχει επιστρέψει πριν τον Νοέμβρη.

Κάπως έτσι, η ιταλική ομάδα βρέθηκε να αναζητά πεντάρι για να πλαισιώσει τον Άντε Ζίζιτς, και στην κορυφή της λίστας της βρίσκεται ένας όχι και τόσο... παλιός γνώριμος.

Ο λόγος για τον Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Βίρτους τις δύο προηγούμενες σεζόν και κατάφερε να κατακτήσει δύο Σούπερ Καπ, ενώ έμεινε ελεύθερος στις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

Παρόλα αυτά, η «μοίρα» τα έφερε έτσι ώστε ο ιταλικός σύλλογος να ψάχνει πεντάρι, με τον Λούκα Μπάνκι να γνωρίζει τις ικανότητες του 30χρονου και να έχει δώσει προβάδισμα στην περίπτωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Μίκι δεν είναι το μοναδικό όνομα στη λίστα της Βίρτους, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία και για τον πρώην NBAer και πρωταθλητή με τους Γουόριορς, Τζόρνταν Μπελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x