Stoiximan Super League

Βόλος-Athens Kallithea: «Ανοίγει η αυλαία» της 6ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό

Βόλος και Athens Kallithea κοντράρονται απόψε (28/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Στο Πανθεσσαλικό «ανοίγει η αυλαία» της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League!

Βόλος και Athens Kallithea τίθενται αντιμέτωπες απόψε (17:00, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr), ψάχνοντας τη νίκη και το τρίποντο που θα τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Από τη μία ο Βόλος, θα έχει στον πάγκο του για πρώτη φορά τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος αντικατέστησε τον Ισπανό, Χοακίν Γκόμεθ, ο οποίος αντικαταστάθηκε μετά από μόλις τρεις μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας η ομάδα της Μαγνησίας, έχει για μοναδικό θετικό της αποτέλεσμα ως τώρα στο πρωτάθλημα τη νίκη της με 1-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Asteras AKTOR, «μετρώντας» παράλληλα 4 ήττες από Ολυμπιακό, ΟΦΗ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Μεσοβδόμαδα ξεπέρασε χωρίς δυσκολία το εμπόδιο του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.



Όσον αφορά τα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ντε Καμπς, με τον 48χρονο προπονητή να έχει διαθέσιμους για την αποψινή αναμέτρηση 20 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

Από την άλλη, η Athens Kallithea βρίσκεται στην 11η θέση, έχοντας μαζέψει έναν βαθμό περισσότερο από τον αποψινό της αντίπαλο, αλλά ψάχνοντας ακόμα την πρώτη νίκη της. Τέσσερις ισοπαλίες (με Λεβαδειακό, Παναθηναϊκό, Λαμία και ΑΕΚ) και μία ήττα (από τον Ολυμπιακό) ο έως τώρα απολογισμός για την ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι στο πρωτάθλημα.

Την περασμένη Τετάρτη (25/9) δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα της Super League 2, καταφέρνοντας τελικά να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και μετά το ισόπαλο 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση του αγώνα. Στα αγωνιστικά, ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών, Πασσαλίδη, Μαρότα και Μεχίας.



Η αποστολή της Athens Kallithea: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Ματίεβιτς, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Πουρσαϊτίδης): Κόβακς - Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι - Γκλάβτσιτς, Μπερνάντου, Ασεχνούν, Μεντιέτα, Άλτμαν, Κόντε

Athens Kallithea (Ντονάτι): Μπαραγάν - Μανθάτης, Μότοκ, Ισιμάτ Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ - Μερκάτι, Ντιμπά, Μουτίνιο - Ντεμέτριους, Ουλντρίκις

Διαιτητής: Κατοίκος
Βοηθοί: Χριστοδούλου, Καραγκιοζόπουλος
4ος: Τσιμεντερίδης
VAR: Παπαδόπουλος, Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x