Stoiximan Super League

Η κουβέντα του Ντέμη με Τσακίρη-Δεσύλλα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Οι ρεπόρτερ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού κουβέντιασαν με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιώργο Μαραθιανό ενόψει του ντέρμπι, στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην εκπομπή Fair Play με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιώργο Μαραθιανό στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησαν οι Γιώργος Τσακίρης και Διονύσης Δεσύλλας, αναλύοντας την κατάσταση σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και φυσικά τα πλάνα των Αλμέιδα και Αλόνσο για το ματς της OPAP Arena, το βράδυ της Κυριακής (29/09, 21:30), για τη Stoiximan Super League.

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στο κομμάτι της πίεσης, που έχει ασκηθεί στην «Ένωση», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πίεση έχει προκληθεί, παρά υπάρχει, τέλη Σεπτέμβρη και με πολύ μικρές διαφορές βαθμολογικά. Έχει προκληθεί από στραβοπατήματα σε βατά ματς και από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Αυτό έχει προκαλέσει μεγαλύτερη κουβέντα για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ. Από θέμα επιλογών για το ντέρμπι είναι καλά η ΑΕΚ. Αυτό που έχουμε να εστιάσουμε είναι στο 8 και στο 10
».

Από την πλευρά του, μεταξύ άλλων, ο Διονύσης Δεσύλλας είχε να πει για όσα συμβαίνουν στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού: «Η στόχευση και η νοοτροπία είναι ''πάμε για τη νίκη'', αλλά και να έρθει Χ, δεν θα πουν ''πω, πω τι πάθαμε…''. Ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν ζει με το ''πρέπει''. Αν πιεστεί στο πρώτο 20λεπτο-30λεπτο και δεν δεχθεί γκολ, τότε θα βγει μπροστά. Μέχρι στιγμής ο Αλόνσο προσπαθεί να περάσει πράγματα, ψάχνεται και αυτός και η ομάδα. Πρέπει να δούμε ο Παναθηναϊκός με τι στόχευση θα εμφανιστεί. Εκτίμηση είναι ότι θα πάει με ένα κέντρο πιο σφικτό, όπως στην Τούμπα με Μαξίμοβιτς-Αράο και δίνω περισσότερες πιθανότητες μπροστά για Ουναΐ».

Ακούστε την κουβέντα τους::

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x