Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει Ουνάς, προχωρά για μεσοεπιθετικό και τα τρία «πρέπει» μέχρι τη διακοπή

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα τη μεταγραφή του Ουνάς, πιθανότατα θα κάνει μια ακόμη μεταγραφή (φαβορί ο Γιαζίτσι) και θέλει μόνο νίκες με Ατρόμητο, Μπράγκα και Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει με αποτέλεσμα από τη Λιόν στην πρεμιέρα του στη League Phase αλλά το… αδυσώπητο καλεντάρι δεν του επιτρέπει να μείνει για πολύ στην ήττα που γνώρισε στη Γαλλία (2-0).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αποστολή επέστρεψε από τη Γαλλία τα ξημερώματα και σήμερα υπάρχει ρεπό. Η ομάδα θα πάει με μια προπόνηση, αυτή του Σαββάτου, στο ματς της Κυριακής (18:00) με τον Ατρόμητο, όπου θα επανέλθει ο Μασούρας. Εκτός παραμένει ο Ζέλσον, ενώ θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Πιρόλα που αποχώρησε χθες με ενοχλήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν πλέον σε μια τριάδα σημαντικών αγώνων στο «Γ. Καραϊσκάκης» μέχρι τη διακοπή, όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Στα παιχνίδια με Ατρόμητο αυτή την Κυριακή (18:00), Μπράγκα την Πέμπτη (19:45) και Παναθηναϊκό την επόμενη Κυριακή (20:30) οι Πειραιώτες έχουν ένα μεγάλο «πρέπει» να κάνουν το 3/3.

Οι Πειραιώτες αναμένουν ενισχύσεις, για τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Άνταμ Ουνάς έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει μια ακόμη προσθήκη μεσοεπιθετικά, με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι να είναι πιο κοντά, παρά τις γέφυρες που έχει ρίξει ο Στέβαν Γιόβετιτς. Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία για μεταγραφές ελεύθερων παικτών λήγει τη Δευτέρα (30/9).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x