Stoiximan Super League

Πάτησε Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ουνάς

Ο Αντάμ Ουνάς προσγειώθηκε στην Ελλάδα και αναμένεται την Παρασκευή να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις πριν υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Αντάμ Ουνάς. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο «10», προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο Ουνάς θα ξεκουραστεί το βράδυ και το πρωί θα πιάσει… δουλειά. Πρώτα, θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά, τότε θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, το οποίο θα έχει διάρκεια ως τις 30 Ιουνίου του 2026.

Ο 27χρονος αναμένεται να αποτελέσει τον 11ο μεταγραφικό χτύπημα των «ερυθρόλευκων», ενισχύοντας την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας που δείχνει να «πονά».

Παράλληλα, πέραν του Ουνάς ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σκανάρει την αγορά και για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, εξετάζοντας περιπτώσεις όπως του Γιουσούφ Γιαζίτσι, ενώ στο κάδρο έχει μπει ο Στέφαν Γιόβετιτς αλλά και ορισμένες ακόμη επιλογές ώστε να λυθεί το δημιουργικό πρόβλημα του συνόλου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x