Ευρώπη

Τεόντοσιτς: «Μετανιώνω που δεν πήγα στο NBA νωρίτερα, με άλλαξε ως παίκτη»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε πως το NBA είχε πολύ θετική επίδραση στον ίδιο ως παίκτη, και ότι αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα ήθελε να είχε πάει νωρίτερα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς στο σέρβικο podcast «X&O’s Chat».

Ο σπουδαίος γκαρντ μίλησε για την καριέρα του συνολικά και αποκάλυψε πολλά πράγματα, ενώ έδειξε μετανιωμένος που δεν πήγε νωρίτερα στο NBA.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η δουλειά που χρειάστηκε να κάνει έτσι ώστε να βρεθεί στο κατάλληλο αγωνιστικό επίπεδο για την κορυφαία λίγκα του πλανήτη, τον έκανε πολύ καλύτερο παίκτη και τον βελτίωσε πολύ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μίλος πήγε στο NBA το 2017 και φόρεσε για δύο σεζόν τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς. Συνολικά, μέτρησε 8 πόντους, 4 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο NBA.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μετανιώνω που δεν πήγα νωρίτερα στο NBA. Αυτή η μετακίνηση στην Αμερική με άλλαξε ως παίκτη. Ποτέ δε δούλευα μόνος μου. Δε δούλευα ποτέ αρκετά, αλλά το πήρα σοβαρά όταν πήγα στην Αμερική. Το σύστημα είναι τέτοιο που πρέπει να δουλέψεις. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που χαίρεσαι να δουλεύεις.

Πας στο γυμναστήριο και έχεις ένα ωραίο πρωινό να σε περιμένει, ξαπλώνεις στο κρεβάτι, μετά δουλεύει μαζί σου ο φυσικοθεραπευτής, σε ξυπνάει λίγο. Πας στο γυμναστήριο, κάνεις λίγα βάρη και μετά πας στο παρκέ.

Δεν μπορώ να είμαι στο γυμναστήριο 8 ώρες. Σε μισή ώρα θα σουτάρω 100 σουτ. Στην Αμερική, σε μισή ώρα σούταρα 400 σουτ γιατί οι προπονητές κυνηγούσαν τις μπάλες για εμένα. Κάθε μέρα σούταρα 400 σουτ, και με αυτά τα νούμερα κάθε μέρα γίνεσαι καλύτερος παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x