Ελλάδα

Με... μισή ομάδα κόντρα στην Εφές ο Παναθηναϊκός: Εκτός προληπτικά και ο Χουάντσο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί στο φιλικό με την Εφές χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και θα μείνει προληπτικά εκτός. Δεν θα παίξει ούτε ο Ματίας Λεσόρ.

Με... μισή ομάδα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στο αποψινό (20:00) φιλικό με την Αναντολού Εφές στην «TBF Salon» της Κωνσταντινούπολης.

Πέρα από τους Κώστα Σλούκα, Λορέντζο Μπράουν, Κώστα Αντετοκούνμπο, που δεν πήγαν καν στην Τουρκία, αλλά και τον Ματίας Λεσόρ, που δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά το διάστρεμμα που υπέστη και δεν αγωνίστηκε ούτε χθες (24/09) με τη Γαλατάσαραϊ, στο «απουσιολόγιο» προστέθηκε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός φόργουορντ, που αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στην «τσιμ μπομ», ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και πάρθηκε η απόφαση να προφυλαχθεί προληπτικά, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει πάντως ανησυχία.

Θυμίζουμε πως το φιλικό με την Εφές, που θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών» και χωρίς μετάδοση στο νέο γήπεδο της τουρκικής ομάδας, είναι το τελευταίο των «πρασίνων» πριν το Super Cup της Ρόδου (28-29 Σεπτεμβρίου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x