Ελλάδα

Ρογκαβόπουλος: «Δεν πήγα Εθνική για σημαντικούς λόγους-Δεν σκέφτομαι τώρα Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό»

Πώς εξήγησε την απουσία του από την Εθνική ομάδα και τι είπε για τους «αιώνιους» ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Αινιγματικός για τους λόγους που επέλεξε να απέχει από την Εθνική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι παρουσιάστηκε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μιλώντας σε ιστοσελίδα της Βιτόρια. Ο διεθνής φόργουορντ διέψευσε πως είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και δεν έδειξε να… καίγεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για κάποιον από τους δύο «αιώνιους». Αναλυτικά μίλησε για:

-την απόφαση να μην πάει το καλοκαίρι στην Εθνική: «Δεν πήγα στην Εθνική για προσωπικούς λόγους. Μίλησα με τον κόουτς Σπανούλη και αποφάσισα να μην πάω για μια σειρά από σημαντικούς λόγους που δεν θα ήθελα να κάνω γνωστούς. Ξέρω πως είναι παράξενη απόφαση, αλλά μόνο όποιος παίρνει μια τέτοια απόφαση την καταλαβαίνει. Δεν με νοιάζει αν ο κόσμος θα καταλάβει ή όχι, το σημαντικό είναι πως εγώ το καταλαβαίνω».

-το αν είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό: «Δεν πιστεύω πως ήταν ποτέ μια τέτοια επιλογή για οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές. Έχω κλειστό συμβόλαιο με συγκεκριμένη ρήτρα που θα έπρεπε να πληρωθεί και δεν ήταν πιθανό να γίνει αυτό. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε η ρήτρα, θα ήθελα να μείνω στην Μπασκόνια. Δεν υπήρξε καμία συζήτηση με τον Ολυμπιακό, οπότε δεν υπήρχε ενδιαφέρον από καμία πλευρά».

-τα ακριβά ρόστερ των «αιωνίων»: «Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαχειριστούν αυτά τα ρόστερ. Όλοι αυτοί οι αστέρες με τα μεγάλα συμβόλαια θα θέλουν να παίξουν και δεν θα είναι εύκολο για τους προπονητές. Αν βρουν καλή χημεία, θα γίνουν αυτομάτως υποψήφιοι για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας».

-το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα και αν θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Νιώθω ότι έχω κάτι καλό εδώ στην Μπασκόνια. Θα ήταν πρόκληση να παίξω σε μια ομάδα τόσο μεγάλη όσο ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Αρκεί να δεις τα ρόστερ τους. Πάντως δεν είναι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω για λίγο καιρό ακόμη μακριά από την Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x