Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για τους τραυματίες στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Με το βλέμμα στο ιατρικό δελτίο ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έχουν στρέψει την προσοχή τους από χθες στην ΑΕΚ.

Η δουλειά ξεκίνησε στα Σπάτα, μετά το ρεπό της Δευτέρας που είχε δώσει ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές του, και πλέον σηκώνουν τα μανίκια για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αργεντινός τεχνικός, όπως είναι φυσικό, είχε την προσοχή τους στους παίκτες που απουσίασαν στο προηγούμενο παιχνίδι με την Athens Kallithea, με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι δεδομένα στο «απουσιολόγιο» για την προσεχή αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί η κατάσταση των Λαμέλα, Άμραμπατ, Οντουμπάτζο, Λιούμπιτσιτς αλλά και του Γκατσίνοβιτς.

Εκείνος που αναμένεται να επιστρέψει στη διάθεση του Αλμέιδα είναι ο Ρότα, ο οποίος απουσίασε από το ματς της Λεωφόρου λόγω ίωσης και θέτει υποψηφιότητα να επιστρέψει στο δεξί άκρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x