Europa League

Τσορμπατζόγλου: «Σημαντικά τα πρώτα λεπτά του ματς με τη Γαλατά, πιθανότατα βασικός ο Τσάλοφ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από την Πόλη για την αυριανή πρόκληση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γαλατασαράι και τόνισε πόσο σημαντικά είναι τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Τη σημασία του να μείνει ο ΠΑΟΚ ψύχραιμος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τη Γαλατασαράι τόνισε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Κωνσταντινούπολη, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Και ο Σβαμπ και ο Λουτσέσκου μαρτύρησαν κάτι πολύ σημαντικό για τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, καθώς οι παίκτες της Γαλατά θα μπουν πολλοί αγριεμένοι και θα θέλουν να εκμεταλλευτούν την ορμή που θα δώσει ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έκανε την εκτίμηση του για την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ρουμάνος τεχνικός, με τον Τσάλοφ να είναι το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης.

«Το δίλημμα για το αριστερό στόπερ είναι μεταξύ του Μιχαηλίδη και του Κόλεϊ, ενώ στην επίθεση κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Τσάλοφ, για να έχει έναν παίκτη που θα μπορεί να σπάει την μπάλα καλύτερα», τόνισε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x