Stoiximan Super League

Γκάφα από το BBC: Έκανε αφιέρωμα στον Φώτη Ιωαννίδη που αγωνίζεται στον… ΠΑΟΚ!

Σε αφιέρωμα που έκανε το BBC για τους παίκτες που αναμένεται να ξεχωρίσουν στο Europa League, εστίασε στον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος θα διακριθεί φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι στο BBC, καθώς σε μια προσπάθειά τους να κάνουν ανάλυση του φετινού Europa League, κάνοντας ειδική αναφορά στους παίκτες που πρέπει να εστιάσει ο κόσμος, έντυσαν τον Φώτη Ιωαννίδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μια τεράστια γκάφα, η οποία δεν σταματά εδώ. Συγκεκριμένα, στην ανάλυση που έγινε για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, τονίζεται πως μέσα στο καλοκαίρι αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλές ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο ο... ΠΑΟΚ αρνήθηκε κάθε πρόταση που έφτασε στα γραφεία του για τον παίκτη.

Ένα αφιέρωμα για τον Έλληνα στράικερ, του οποίου τα στοιχεία που παρουσιάζοναι είναι λανθασμένα. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για τα 5 γκολ σε 6 αγώνες που πέτυχε στο Europa League πέρσι ο Φώτης Ιωαννίδης, κάτι φυσικά που το έκανε φορώντας τη φανέλα με το «τριφύλλι», την στιγμή που ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν στο Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x