Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να καλύψει το χαμένο έδαφος στα ντέρμπι - Θέλει μίνιμουμ τέσσερις βαθμούς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη δυνατότητα που δίνουν στον Παναθηναϊκό τα δύο ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όπου, όμως, πρέπει να πάρει τουλάχιστον τέσσερις πόντους σε αυτά.

Την ευκαιρία να «σβήσει» το κακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει ο Παναθηναϊκός στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, τονίζοντας ότι πρέπει να πάρει μίνιμουμ τέσσερις βαθμούς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

«Έχει μια εβδομάδα μπροστά του πάρα πολύ σημαντική ο Παναθηναϊκός. Έκανε ένα άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και του παρουσιάζεται η ευκαιρία μέσα από τα ντέρμπι να καλύψει το χαμένο έδαφος. Με τον ΠΑΟΚ δεν έχασε, τώρα έχει άλλες δύο ευκαιρίες να κάνει νίκη τουλάχιστον σε ένα από τα δύο για να καλύψει σε ένα μεγάλο ποσοστό το έδαφος και μετά την διακοπή να μπει στο πρωτάθλημα με αρκετές πιθανότητες να φτάσει ή να είναι κοντά στην κορυφή. Για εμένα το μίνιμουμ που πρέπει να πάρει είναι τέσσερις βαθμοί. Φυσικά, στην Ευρώπη πρέπει να κάνει νίκη, για να έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει στην διοργάνωση και παράλληλα να φτιάξει τη βαθμολογία του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι ο Αλόνσο δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα των «πράσινων» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφήνοντας ανοιχτή την σύνθεση στη μεσαία γραμμή.

Ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε αποτυχία το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να απεμπλακεί από τα συμβόλαια των παικτών που δεν υπολογίζει, κυρίως του Βέρμπιτς και του Βιλένα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x