Stoiximan Super League

Fanatik: «Κίνηση του Ολυμπιακού για τον Γιαζίτσι, προχωρούν θετικά οι συζητήσεις και αναμένονται σύντομα υπογραφές»!

Ενώ η περίπτωση του Άνταμ Ουνάς φαίνεται να είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό, ρεπορτάζ της Fanatik αναφέρει ότι αναμένεται σύντομα συμφωνία των Πειραιωτών με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι!

Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με τα δημοσιεύματα, ειδικά στην Τουρκία, να δίνουν και να παίρνουν! Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός ψάχνεται σοβαρά για ενίσχυση, που θα λύσει το πρόβλημα στη δημιουργία του και παρότι το ρόστερ έμοιαζε να κλείνει στις 4 Σεπτεμβρίου, πλέον αναμένεται να κάνει τουλάχιστον μια μεταγραφή έως τη Δευτέρα, όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία απόκτησης παικτών, που είναι ελεύθεροι.

Πολύ ψηλά στα υπόψη, λοιπόν, είναι δύο παίκτες. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός Γιουσούφ Γιαζίτσι, που έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ με την οποία είχε 42 συμμετοχές, 12 γκολ και 4 ασίστ την περασμένη σεζόν (με 5 γκολ σε 10 ματς στο Conference League). O 27χρονος παίζει κυρίως ως δεκάρι πίσω από τον φορ, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και δεξιά, ενώ μετρά 45 εμφανίσεις και 3 γκολ με την εθνική Τουρκίας. Ο δεύτερος, που αρέσει, είναι ο Αλγερινός με γαλλικό διαβατήριο εξτρέμ Άνταμ Ουνάς, που επίσης έπαιζε στη Λιλ, μετρώντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ πέρσι. Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, ενώ είχε 24 εμφανίσεις και 5 γκολ με την εθνική Αλγερίας.

Η τελευταία εξέλιξη, και ενώ η δεύτερη περίπτωση φαίνεται να είναι πιο κοντά, όπως είχε τονίσει ο Νίκος Σταματέλος από νωρίς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, έρχεται από την έγκυρη Fanatik. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, λοιπόν, υπήρξε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Γιαζίτσι τελικά και, μάλιστα, τονίζεται ότι αναμένεται σύντομα να πέσουν οι υπογραφές, ώστε ο 27χρονος Τούρκος να μετακομίσει στην Ελλάδα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα! Την ίδια στιγμή, στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι σε προχωρημένες επαφές με Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας. Όποιος, φυσικά, και αν αποκτηθεί, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη League Phase του Europa League.

Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο, όπως προαναφέραμε, ότι τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η προθεσμία απόκτησης παικτών, που είναι ελεύθεροι, αναμένονται άμεσα εξελίξεις για το ποιος θα είναι «εκλεκτός» του Ολυμπιακού, που θα έρθει, προκειμένου να βοηθήσει δημιουργικά την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x