Τις τελευταίες πληροφορίες από την προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Λιόν στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε αρχικά στα θέματα των τραυματισμών και των παικτών, των οποίων η συμμετοχή τους στο παιχνίδι είναι αμφίβολη. Επεσήμανε, δε, ότι σήμερα (24/09) θα μάθουμε το πρόβλημα του Ζέλσον Μάρτινς, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει και τι θα συμβεί με τον Ρέτσο.

Πρόσθεσε, εξάλλου, ότι την ίδια στιγμή υπάρχει ξεκάθαρα μια αναζήτηση στην αγορά των ελεύθερων παικτών για να ενισχυθεί η ομάδα, επισημαίνοντας ότι από τα ονόματα, που ακούγονται και γράφονται, αυτό, που παίζει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, είναι του Άνταμ Ουνάς. ο Αλγερινός εξτρέμ, πρώην παίκτης της Νάπολι, έχει στην κατοχή του γαλλικό διαβατήριο και «έγραψε» 24 συμμετοχές στους Γάλλους. Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ είναι και 24 φορές διεθνής με τις «Αλεπούδες της ερήμου».

Τέλος, αναφορικά με τις σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα του αγώνα με τη Λιόν, υπογράμμισε ότι μετά τη σημερινή προπόνηση της ομάδας θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x