Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Με στόχο και νοοτροπία για τη νίκη στη Φιλαδέλφεια ο Παναθηναϊκός - Δεν θα πάει σε πολλές αλλαγές ο Αλόνσο»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη λογική που θα έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ και στα οφέλη που θα αποκομίσει, αν νικήσει, ενώ εκτίμησε ότι δεν θα «πειραχτεί» η 11άδα του.

Με στόχο το «διπλό» θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην «OPAP Arena», όπως επισήμανε χαρακτηριστικά μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, για να πάρει βαθμούς και ψυχολογία.

«Επειδή δεν θα το βρει συχνά μέσα στην χρονιά, να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι μια ολόκληρη εβδομάδα να ασχοληθεί με ένα μόνο ματς, όπως και την προηγούμενη. Το λέω γιατί μετά θα έχει και την Μπάνια Λούκα. Θα μπει σε μια εβδομάδα, που δεν τη λες και εύκολη. Είναι καθοριστικά τα παιχνίδια, που έρχονται, γιατί ο Παναθηναϊκός κυνηγάει, δεν έχει την πολυτέλεια να πει ''OK'' έχασα ένα ματς, είναι νωρίς η σεζόν. Που είναι νωρίς, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει να απορροφήσει εύκολα την πίεση, που είναι πολύ μεγάλη. Δεύτερο ντέρμπι, που δίνει σε μικρό διάστημα, ο στόχος, η λογική και η νοοτροπία θα είναι ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν πάρει θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι, κοιτάζει προς τα πάνω βαθμολογικά και του ανεβαίνει η ψυχολογία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Αλόνσο θα δουλέψει μέσα στην εβδομάδα στην τακτική, θα δείξει βίντεο στους «πράσινους» και θα κάνει ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Παράλληλα ο Δεσύλλας εκτίμησε ότι δεν θα έχει πολλές και… τρελές αλλαγές ο Παναθηναϊκός στην 11άδα του την προσεχή Κυριακή, αφήνοντας ανοιχτή μια θέση στη μεσαία γραμμή, αλλά και πως πιθανότατα θα δούμε ένα πιο «σφιχτό» σχήμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x