Europa League

Τσανάκας: «Χωρίς Ζέλσον, αλλά με αλλαγές στη Λιόν ο Ολυμπιακός»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας, μιλώντας για την κατάσταση του Ζέλσον Μαρτίνς μεταξύ άλλων, όπως και για το ερχόμενο ευρωπαϊκό ματς με τη Λιόν.

Την πληροφορία πως ο Ζέλσον Μαρτίνς θα απουσιάσει από το ματς του Ολυμπιακού με τη Λιόν μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσανάκας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ένιωσε μια ενόχληση στο ματς με τον Άρη, ωστόσο έχει γλιτώσει τα χειρότερα. Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί κάποιες μέρες για αν επιστρέψει στη δράση, κάτι που σημαίνει πως ο Ζέλσον θα μείνει εκτός για το ματς με τη Λιόν. Από εκεί και πέρα, θα αξιολογείται καθημερινά η κατάστασή του από το ιατρικό επιτελείο.

Αναφορικά με τον αγώνα της Πέμπτης στη Γαλλία, ο Γιώργος Τσανάκας υποστήριξε πως δεδομένα θα υπάρξουν αλλαγές, κάτι για το οποίο προϊδέασε ο Μεντιλίμπαρ με την ομιλία του στου Ρέντη.

Όσον αφορά τους Ρέτσο και Μασούρα θα ξεκαθαριστεί στην αυριανή προπόνηση ο βαθμός της ετοιμότητάς τους για την πρεμιέρα των Πειραιωτών στη League Phase του Europa League.

Τέλος, για τα μεταγραφικά ανέφερε πως υπάρχει μία κινητικότητα, με το όνομα του Γιαζίτσι να βρίσκεται στην επικαιρότητα, αλλά δεν είναι κάτι προχωρημένο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x