Stoiximan Super League

Γραμματικογιάννης: «Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπει στον Βοτανικό ο Παναθηναϊκός το 2026»!

Ανοικτό το ενδεχόμενο το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό να είναι έτοιμο το 2026 άφησε ο αντιδήμαρχος υποδομών της Αθήνας, Γιάννης Γραμματικογιάννης.

Την εξέλιξη των έργων της ανέγερσης του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό μετέφερε ο Γιάννης Γραμματικογιάννης. Ο αντιδήμαρχος υποδομών του δήμου Αθηναίων μίλησε στο ''The TOC'', και μεταξύ άλλων άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το γήπεδο από το 2026, δηλαδή νωρίτερα από όσα αναφέρονται στο χρονοδιάγραμμα.

Όπως επεσήμανε, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προχωρήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με γρήγορα βήματα τις απαιτούμενες ενέργειες.

Εκτός αυτών υπογράμμισε ότι η κατασκευαστική κοινοπραξία θα μπορέσει τον Νοέμβριο να ξεκινήσει το κυρίως έργο, προσθέτοντας ότι οι εταιρείες είναι σε ετοιμότητα, έχουν αναπτύξει τα εργοτάξια και έχουν ήδη υπάρξει συζητήσεις με τους υπερεργολάβους του έργου.

Ανέφερε ότι δεν έχει τεθεί ζήτημα αποζημιώσεων, ότι η χρηματοδότηση καλύπτεται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και πως το γήπεδο δεν υπόκειται στους χρονικούς περιορισμούς του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x