Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πρέπει να δει το θέμα τραυματισμών η ΑΕΚ - Μεγαλώνει το ''πρέπει'' πλέον στα ντέρμπι»

Ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως το θέμα των πολλών τραυματισμών πρέπει να προβληματίσει σοβαρά την ΑΕΚ.

Να σκύψει πάνω από το πρόβλημα των συνεχών μυϊκών τραυματισμών καλείται η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα πρέπει να δουν στην ΑΕΚ τι γίνεται με το θέμα των τραυματισμών. Είχε χθες οκτώ απουσίες, μετά το θέμα γίνεται ψυχολογικό, ρυθμού και χημείας. Δεν δικαιολογούνται τόσοι τραυματισμοί σε τόσο σύντομο διάστημα, πρέπει να κάνουν μια συζήτηση το τεχνικό τιμ με τους γιατρούς, γιατί δεν είναι σύμπτωση όταν συμβαίνει σε δεύτερη σερί σεζόν», ανέφερε.

Όσο για τις συνέπειες του 0-0 με την Athens Kallithea, είπε: «Οι δύο απώλειες με τους μικρομεσαίους μεγαλώνουν τα ‘πρέπει’ της ΑΕΚ για τα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται. Ειδικά αυτά που είναι στην έδρα της πρέπει να τα πάρει για να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή».

Τέλος σημείωσε πως «… ο Αλμέιδα έκανε λάθος, έπρεπε να αλλάξει στο ημίχρονο τον Πήλιο που χθες δεν ήταν καλός και να βάλει τον Χατζισαφί γιατί ίσως χρειαστεί την εμπειρία του με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x