Europa League

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Ζίβκοβιτς, τακτική ενόψει Γαλατάσαραϊ

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα (23/09) ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, συμμετέχοντας στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς στην Τουρκία, με το βάρος να πέφτει στην τακτική.

Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε την προετοιμασία του σήμερα (23/09) για το μεγάλο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, για την πρεμιέρα του League Phase του φετινού Europa League.

Κι αυτό γιατί ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο ισχίο και προπονήθηκε κανονικά. Σε αντίθεση με τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Από εκεί και πέρα, οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ στο Βόλο, ακολούθησαν και πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Την Τρίτη (24.09) η ομάδα θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά» θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Κωνσταντινούπολη.

Στις 20:00 θα διεξαχθεί στο «Αλί Σαμί Γεν» η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x