Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Δημιούργησε ορθολογικά και νίκησε ο Παναθηναϊκός - Πρέπει να βρει ισορροπία στη μεσαία γραμμή»

Ο Διονύσης Δεσύλλας κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα οφέλη του Παναθηναϊκού από το «τρίποντο» με τον Πανσερραϊκό, στάθηκε στο μεγάλο βάθος του ρόστερ και εξέφρασε την απορία του για τη φάση του πέναλτι.

Τη βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι, με σωστή ανάπτυξη, αλλά και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες κράτησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Πρώτο ζητούμενο ήταν η νίκη με τον Πανσερραϊκό και ήρθε. Δεύτερο ζητούμενο ήταν η βελτίωση, που θα συζητήσουμε μετά. Ο Παναθηναϊκός μαζί με τον ΠΑΟΚ ήταν οι κερδισμένοι της αγωνιστικής. Στο πρώτο ημίχρονο βγάζει προβλήματα ανασταλτικά κυρίως, ενώ έχει δύο τρεις φάσεις και βάζει κάτω την μπάλα, υπάρχει θέμα στο αμυντικό τρανζίσιον. Δεν έβγαζε ασφάλεια όταν έβγαινε στην κόντρα ο Πανσερραϊκός. Νομίζω ότι μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η τριάδα Αράο-Ουναΐ, Μπακασέτα, ανασταλτικά επαναλαμβάνω. Πρέπει να βρει μια ισορροπία. Στην επανάληψη δεν πιέζεται, αρχίζει να παίρνει μέτρα το ψάχνει και χωρίς να βγάζει σέντρες προσπαθεί να απειλήσει. Για να έρθει ο Τζούριτσιτς και να καθαρίσει το ματς. Δημιούργησε μόνο ορθολογικά, πήγε όπως πρέπει ο Παναθηναϊκός, πράγμα όχι και εύκολο στην Ελλάδα. Είναι μια ελαφρώς καλύτερη εικόνα, με μια νίκη που την ήθελε. Βελτιώθηκε δημιουργικά, έχει ακόμα θέματα ανασταλτικά και προχωράει», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας σε ατομικό επίπεδο, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Τζούριτσιτς έκρινε το παιχνίδι, ενώ το γεγονός ότι ήρθε από τον πάγκο δείχνει και το μεγάλο βάθος των «πράσινων», καθώς οι αλλαγές θα μπορούσαν να ξεκινήσουν και βασικοί.

Παράλληλα ο Δεσύλλας ξεκαθάρισε ότι στην φάση του πέναλτι που ακυρώθηκε για τον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας είχε έντονο διάλογο με τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού και όχι με τον Ιωαννίδη, όπως λανθασμένα μεταφέρθηκε.

Ενώ εξέφρασε την απορία του για την απόφαση των Ευαγγέλου και Ζαμπάλα να μην υποδείξουν την ξεκάθαρη παράβαση του Γκπουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x