Ελλάδα

Χάνει Αντετοκούνμπο για τρεις εβδομάδες ο Παναθηναϊκός AKTOR - Μαγνητική ο Σλούκας, χωρίς Μπράουν στην Τουρκία

Κάταγμα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες υπέστη ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR θα πάει στην Τουρκία χωρίς και τον Λορέντζο Μπράουν. Αναμονή και για Κώστα Σλούκα.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό AKTOR, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του!

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μετά το «Παύλος Γιαννακόπουλος» μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

Τοποθετήθηκε νάρθηκας στον διεθνή Έλληνα σέντερ και αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τριών εβδομάδων, μένοντας εκτός του Super Cup (28-29/9), αλλά και των πρώτων ματς σε Euroleague και Stoiximan Greek Basketball League!

Επίσης, ο Κώστας Σλούκας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο καθώς ένιωσε μια ενόχληση στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, εξ ου και έπαιξε μόνο στο ξεκίνημά του...

Τέλος, ο Λορέντζο Μπράουν συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή για τη φλεγμονή άκρου ποδός που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή του «επτάστερου» για την Τουρκία. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραι στις 24 Σεπτεμβρίου και μια μέρα μετά την Αναντολού Εφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x