Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Ασύλληπτη ατμόσφαιρα, θα είμαστε έτοιμοι στο Σούπερ Καπ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν συγκλονισμένος από την ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο και υπογράμμισε πως η ομάδα θέλει να είναι έτοιμη στο Σούπερ Καπ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε λόγο για μοναδική ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο, όπου γράφτηκε ιστορία με την απόφαση για τη διεξαγωγή του φετινού τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Παναθηναϊκό AKTOR να κοντράρεται με την Παρτιζάν.

«Ήταν μια ασύλληπτη, μοναδική ατμόσφαιρα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Παναθηναϊκό και για όσα πετύχαμε πέρσι. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο κ. Παύλος για το μπάσκετ και όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, είχαμε προσθήκες αλλά στην προετοιμασία υπήρχαν απουσίες και τραυματίες. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο να ενταχθούν πάντα οι παίκτες σε μια καλή ομάδα. Οι 15 καλύτεροι δεν κερδίζουν πάντα, χρειάζεται χημεία, θα βρούμε τα πατήματά μας»
είπε στην ΕΡΤ ο Έλληνας φόργουορντ και συνέχισε:

«Οι στόχοι είναι ίδιοι. Οι αντίπαλοι θέλουν να σε σε ρίξουν από την κορυφή. Όταν είσαι πρώτος όλοι έρχονται εναντίον σου και θέλουν να σε κερδίσουν. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και έχουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε».

Όσο για την εμπειρία του παιχνιδιού σε ανοιχτό γήπεδο, είχε να πει:

«Ήταν κάτι απίστευτο. Φυσούσε λίγο, δεν υπήρχαν καλά ποσοστά. Έχουμε συνηθίσει αλλιώς. Ήταν όμως μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Κάναμε βέβαια πολλά λάθη. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ και τα επόμενα επίσημα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x