Ελλάδα

Σλούκας: «Αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου οι Σέλτικς, να έρθουν να μας κερδίσουν»!

Μετά τον Εργκίν Αταμάν και ο Κώστας Σλούκας πέταξε το... γάντι στους Μπόστον Σέλτικς, ενώ, μίλησε για ακόμα μία φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό του 2009!

Απόψε το βράδυ (21/09, 22:00), ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν σε μια ιστορική φιλική αναμέτρηση στο Καλλιμάρμαρο μπροστά σε 35 χιλιάδες κόσμο για το 6ο τουρνουά, «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;» της ΕΡΤ, βρέθηκε στην προπόνηση των «πρασίνων» ενόψει του σημερινού αγώνα, με τον Κώστα Σλούκα να μιλά για το... πολυσυζητημένο παιχνίδι με αντίπαλο τους Μπόστον Σέλτικς για τον τίτλο του «Παγκόσμιου πρωταθλητή», πετώντας το... γάντι στους «κέλτες», μετά και τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν!

«Αν ερχόντουσαν οι Σέλτικς στο ΟΑΚΑ θα είχαμε πιθανότητες. Όπως έχει πει και ο κόουτς αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου πρέπει να έρθουν να μας κερδίσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Αντετοκούνμπο στη συγκεκριμένη ερώτηση εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να νικήσει την παρέα του Τέιτουμ: «Μπορεί να πηγαίναμε παράταση και να τους κερδίζαμε»!



Στη συνέχεια, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο φιλικό με την Παρτίζαν, αλλά και στη σύγκριση που γίνεται μεταξύ της ομάδας του 2009 και της φετινής, αποθεώνοντας για πολλοστή φορά το σύνολο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πριν από 15 χρόνια!

«Παρόλο που είναι φιλικό παιχνίδι, έχω ένα άγχος, είναι πολύ μεγάλη στιγμή, γενικότερα για όλη την Ελλάδα, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό. Το Καλλιμάρμαρο είναι ένα ιστορικό μέρος όπου ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να έρθει να στηρίξει και να δει τη φετινή ομάδα να αγωνίζεται εκεί.

Πάντα υπάρχει κίνητρο, μόνο και μόνο που βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό. Ξεκινά μια μεγάλη σεζόν, δεν υπάρχουν μυστικά και κρυφά σημεία, το σημαντικό είναι να δουλεύουμε καθημερινά και να βάζουμε το λιθαράκι μας καθημερινά για να έρθει το αποτέλεσμα που ονειρευόμαστε. Η ομάδα φέτος έχει δυναμώσει ακόμα περισσότερο και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζω να φτάσουμε ως το τέλος.

Θα απαντήσω στο τέλος της χρονιάς αν η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από εκείνη του 2009. Ήμουν από τους πρώτους που είχε πει ότι η ομάδα του 2009 με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο ήταν η καλύτερη όλων των εποχών που πάτησε παρκέ. Το πιστεύω ακράδαντα».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x