Stoiximan Super League

Το 12-2 του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το αποψινό παιχνίδι Βόλος-ΠΑΟΚ παρουσιάζει η Σούπερ Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αποψινού αγώνα Βόλος-ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 14 φορές ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το αήττητο με την ομάδα της Μαγνησίας και να έχει 12 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στις πρώτες πέντε αναμετρήσεις που είχαν διεξαχθεί στο Βόλο, η ομάδα της Μαγνησίας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ποτέ και η μοναδική συγκομιδή βαθμού ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία. Στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων σημείωσε το πρώτο της γκολ κατά του Δικεφάλου στην ήττα με 5-1.

Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 14 γκολ στις αναμετρήσεις του με το Βόλο στη Μαγνησία και μέχρι το 2022-23 δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής που να είχε σκοράρει πάνω από μια φορά για το Δικέφαλο.

Ο Μπράντον Τόμας που βρήκε δίχτυα τόσο στο ματς της κανονικής διάρκειας εκείνης της σεζόν, όσο και σε αυτό για τα Playoffs έγινε ο πρώτος που σκοράρει δεύτερη φορά, ενώ το 2023-24 ο Ντεσπόντοφ σημείωσε δύο τέρματα στη νίκη του ΠΑΟΚ με 5-1.

Οι νίκες του ΠΑΟΚ είναι με τέσσερα διαφορετικά σκορ, αφού δύο είναι με 2-0, ενώ υπάρχει ακόμη το 5-1, το 1-0 και το 2-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ
6 ΑΓΩΝΕΣ
- ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ
1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ
5 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
ΓΚΟΛ: 1-14

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x