Ευρώπη

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ήττα για τη Μονακό των Καλάθη, Παπαγιάννη

Η Μονακό των Νικ Καλάθη και Γιώργου Παπαγιάννη ξεκίνησε με το «αριστερό» τις επίσημες υποχρεώσεις της, αφού ηττήθηκε 68-66 από τη Σεν Κεντέν στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ηττήθηκε 68-66 από τη Σεν Κεντέν, στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος, κάνοντας μία εμφάνιση που θα θέλει να ξεχάσει.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι και έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 16 πόντους (58-42) στα τέλη της τρίτης περιόδου. Οι Μονεγάσκοι αντέδρασαν και με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν το ματς στα ίσα λίγο πριν το φινάλε (66-66), όμως ένα καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα τους πλήγωσε και έφερε την ήττα.

Για τη Μονακό, μεγάλο ματς έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος στο επίσημο ντεμπούτο του μέτρησε 12 πόντους και 8 ριμπάουντ σε 18'. Πληθωρικος με 5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα ήταν ο Νικ Καλάθης, επίσης στο ντεμπούτο του, ενώ απουσίασε ο Μάικ Τζέιμς λόγω προβλήματος στη μέση.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 38-29, 58-44, 68-66

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x