Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Περιμένουμε να δούμε έναν βελτιωμένο Παναθηναϊκό, που… έπαθε και έμαθε - Ατραξιόν ο Ουναΐ»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός καλείται να εμφανιστεί βελτιωμένος και να διαχειριστεί το άδειο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ εστίασε στην παρουσία του Αζεντίν Ουναΐ.

Έναν καλύτερο Παναθηναϊκό, που θα δείξει ότι τα... παθήματα του έγιναν μάθημα, προκειμένου να κερδίσει τον Πανσερραϊκό περιμένει να δει ο Νίκος Αθανασίου την Κυριακή στο άδειο Ολυμπιακό στάδιο, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα στον Παναθηναϊκό, έπεσε μεγάλο βάρος στην τακτική από τον Αλόνσο. Λογικό, όταν έχει καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, απέναντι σε μικρότερους αντιπάλους. Ο Ουναΐ θα είναι η ατραξιόν του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Σε ομαδικό επίπεδο, περιμένουμε να δούμε έναν καλύτερο Παναθηναϊκό, βελτιωμένο και αποτελεσματικό, που θα πρέπει να διαχειριστεί και την άδεια Καλογρέζα, λόγω της τιμωρίας. Πρέπει να δούμε αν έμαθε από τα προηγούμενα παθήματά του», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε πως στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Ουναΐ θα πάρει τη θέση του Μαξίμοβιτς στην 11άδα των «πράσινων», πράγμα λογικό αφού δεν χρειάζονται δύο παρόμοια εξάρια σε τέτοια ματς.

Ενώ ο Αθανασίου αναφέρθηκε και σε έναν… αστικό μύθο που αφορά στον αγωνιστικό χώρο των δύο εδρών του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x