Ελλάδα

Σλούκας: «Πατριάρχης της Παναθηναϊκής μπασκετικής ιδέας ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το εγκώμιο του Παύλου Γιαννακόπουλου έπλεξε ο Κώστας Σλούκας, στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά που διοργανώνει και φέτος ο Παναθηναϊκός AKTOR, ενώ έκανε ειδική μνεία και στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για το 6ο τουρνουά προς τιμή του μεγάλου διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού AKTOR.

Με τον αρχηγό του «επτάστερου» να κάνει παράλληλα λόγο και για ξεχωριστή περίπτωση σε ό,τι αφορά στα φετινά παιχνίδια, με αφορμή την διεξαγωγή τους στο Παναθηναϊκό στάδιο.

«Όλοι γνωρίζουμε τι εστί Παύλος Γιαννακόπουλος για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μιλάμε για τον πατριάρχη της Παναθηναϊκής μπασκετικής ιδέας και του οράματος. Είναι ξεχωριστός ο τόπος που θα γίνει φέτος, στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και να απολαύσουν όλοι την τρομερή ατμόσφαιρα», ήταν τα λόγια του Σλούκα.

Για τους φετινούς στόχους είπε: «Η περσινή χρονιά ήταν μαγική, αλλά μετρά το τώρα και το μέλλον. Ο Παναθηναϊκός ζει με τους τίτλους, έχει πίεση και πρέπει να το διαχειρίζεσαι. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Όλοι θυμούνται το τώρα και το μέλλον. Πέρσι έβαλα το νικητήριο καλάθι στο τουρνουά και ήταν ένας καλός οιωνός, αλλά προτιμώ να κερδίζουμε πιο εύκολα. Πέρσι είχαμε πολύ άγχος χτίζοντας κάτι από την αρχή. Η περσινή χρονιά ήταν επίπονη και δύσκολη, αλλά ανταμείφθηκε στο τέλος».

Ο Σέιν Λάρκιν εκπροσωπώντας την Αναντολού Εφές είπε: «Ευχαριστώ που μας έχετε εδώ για ακόμη μία χρονιά. Είναι σπουδαίου τουρνουά και ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε κόντρα σε σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Περιμένω τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ευχαριστώ πολύ».

Ο αρχηγός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Τζον ΝτιΜπαρτολομέο τόνισε: «Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είναι τιμή, έχει γίνει συνήθεια της Μακάμπι για την προετοιμασία της Μακάμπι. Χαίρομαι που θα δω την ατμόσφαιρα, ωραίο τουρνουά. Να έχουμε μία υγιή σεζόν».

Ο σέντερ της Παρτίζαν, Μπράντον Ντέιβις είπε με τη σειρά του: «Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Είναι η πρώτη φορά που είμαστε εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος, τρομερή εμπειρία. Ανυπομονώ για τον αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x