Ελλάδα

Ομπράντοβιτς: «Καθηγητής και πατέρας ο Παύλος Γιαννακόπουλος-Η Αθήνα είναι η πόλη μου»

Τι δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Πατρική φιγούρα χαρακτήρισε για τον ίδιο τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ευχαριστώ τον Δημήτρη για την πρόσκληση. Ξέρετε τι σχέση που είχα με τον Παύλο και όλη την οικογένεια, που νιώθω πως ήμουν και εγώ μέρος. Ήταν καθηγητής, πατέρας. Με βοήθησε όσο ήμουν εδώ. Είναι από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους στη ζωή μου. Συγχαρητήρια για την περσινή πορεία. Εύχομαι τα καλύτερα στην Εφές, την Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό. Η Αθήνα είναι η πόλη μου, δεν νιώθω ξένος και νιώθω χαρούμενος που βλέπω φίλους όποτε έρχομαι», τόνισε ο προπονητής της Παρτίζαν.

Ο τεχνικός της Μακάμπι, Όντεντ Κάτας, που συνεργάστηκε ως παίκτης με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, σημείωσε: «Ευχαριστούμε που μας καλέσατε ξανά. Είναι παράδοση πλέον για την Μακάμπι. Είναι σπουδαίο το δέσιμο με τον Παναθηναϊκό. Είναι τιμή που είμαστε εδώ. Εύχομαι τα καλύτερα στους παίκτες και τους προπονητές για την νέα σεζόν. Ανυπομονούμε για μία δύσκολη σεζόν».

Ο προπονητής της Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς είπε: «Όπως είπαν όλοι είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ με σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Είναι μεγάλη τιμή που είμαστε τόσα χρόνια σε αυτό το τουρνουά. Πάντα τρομερή οργάνωση, τρομεροί οπαδοί. Θα είναι ξεχωριστό που θα παίξουμε κάτω από τα αστέρια. Εύχομαι σε όλους υγεία και επιτυχία. Και σε όλους τους οπαδούς να απολαύσουν το τουρνουά και την Euroleague που πλησιάζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x